viernes, 2 de septiembre de 2016

CONDICIONS DE COMPRA I REGLAMENT

La contractació de la inscripció a aquest esdeveniment lúdic/esportiu a UEC MATARÓ suposa l'acceptació del reglament de la cursa i de les següents condicions: 
  • No s'admetran en cap cas devolucions de la inscripció.
  • Només s'admetran canvis de qualsevol dada associada a la inscripció fins 72 hores abans del tancament del període d'inscripció que figura en el reglament de la cursa.
  • L'Organitzador es reserva el dret de modificar el programa de l'esdeveniment.
  • Qualsevol reclamació sobre la realització, suspensió, modificació o anul·lació de l'esdeveniment s'adreçarà a l'Organitzador, amb la presentació del corresponent comprovant 'inscripció.
  • La contractació únicament es considerarà celebrada, acceptada i confirmada mitjançant la comunicació efectuada per l'entitat financera..
  • Reglament


    - La distància màxima serà de 8 quilòmetres. El recorregut està traçat en un 98% per camins i corriols. - Les sortides est realitzaran a les 20:15 hores. A les 20:00 es farà el breefing.

    - La cursa es donarà per acabada després d’una hora del seu inici (1 hora). - Hi haurà avituallament a l'inici del recorregut (tant abans de començar, com quan es torni a la zona de la sortida).
    - Els menors d’edat hauran de tenir signada l’autorització corresponent per participar en les curses.
    - El dorsal es podrà recollir abans del breifing, i una setmana abans de la primera Vertical a la seu social de la UEC de MATARÓ, presentant el resguard d’inscripció. Aquest es portarà al tors i de forma ben visible. Tot aquell qui no el porti o el porti doblegat no entrarà a la classificació i, per tant, no podrà optar a cap tipus de premi.
    - La cursa es cronometrarà de manera manual, i els resultats totals es donaran a l'endemà de la cursa. Els 5 primers classificats es diran en el mateix moment.
    - Les reclamacions es faran per escrit un cop acabada la cursa i la decisió de l’organització serà inapel·lable.
    - Atès que el dret a la pròpia imatge és reconegut en l’article 18.1 de la Constitució espanyola i està regulat per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge; 'Organització posa en coneixement del participant i/o dels pares/mares o tutors legals dels menors que participen a la competició, que es pot utilitzar les imatges en les quals apareguin, individualment o en grup, participants de la cursa, amb la finalitat de difondre les seves activitats esportives, mitjançant els diferents canals de comunicació de què disposa l'entitat. En cap cas, utilitzarà aquestes imatges amb finalitats econòmiques o que no respectin els drets dels participants i dels menors reconeguts a la legislació vigent.
    - Pel sol fet de participar, s’accepta aquest reglament, mentre que allò que en caigui fora queda sota la decisió de l’organització.
    El sistema de puntuació serà el següent:

    Premis, obsequis.
    - Tindran medalla els tres primers classificats masculins i femenins de cada cursa, i els tres primers classificats masculins i femenins de la Lliga Verticals del Maresme.

    Punts d’inscripció i preus
    - Des d'aquest Blogg a l'apartat d'Inscriu-te i presencialment a la UEC de Mataró Carrer Nou 29, Mataró Telèfon: 93 796 14 30.

És obligat dispossar de pòlissa d'accidents particular, en cas de no tindre, la UEC possa a disposició dels participants, una assegurança amb cobertures de fins a 6000 euros per 3 euros/participant/cursa. En cas de voler-la per les quatre curses s'haurà de pagar 12 euros/participant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario