sábado, 3 de septiembre de 2016

LLIGA VERTICALS DEL MARESME




La LLIGA DE VERTICALS MARESME consisteix en 4 curses verticals, una cada mes, amb un recorregut relativament curt, però amb força desnivell positiu, amb la peculiaritat de ser un circuit nocturn. La finalitat és realitzar una petita competició entre setmana aquells mesos d'hivern que més costa sortir a córrer i poder passar una bona estona.

Aquestes tres curses, formaran part d'una lligueta. Cadascuna d'aquestes curses tindrà medalles per als primers classificats en categoria femenina i masculina, també obtindrà medalla els tres primers classificats femenins i masculins de la lliga. El sistema de puntuació serà per punts segons l'ordre d'arribada.

Aquests tres circuits seran en poblacions diferents: el primer serà a Mataró, el segon a Sant Andreu de Llavaneres i el tercer a Vilassar de dalt i el quart i últim a Argentona. Les sortides seran a la mateixa hora i exactitud. Tots els inscrits sortiran a la mateixa hora. A les 20:00h es farà un petit briefing a la zona de sortida, i a les 20:15 hores es donarà la sortida per als participants. Un cop arribat a dalt a la meta els corredors/es podran retornar fins al punt d’inici seguint les marques on hi haurà un avituallament final per recuperar les forces.

En aquesta mateixa web hi ha un apartat per a poder formalitzar la inscripció. Aquesta serà vàlida en el moment que l'entitat, UEC de Mataró, hagi rebut l'ingrés del participant, i es farà públic el nom d'aquest en aquesta mateixa pàgina. Imprescindible enviar comprabant de l'ingrés al correu electrònic de uecmataro@telefonica.net.

Cada inscrit obtindrà un número de dorsal que li servirà per a les tres curses, per tant haurà de guardar-lo i fer-ne cura, l'organització només facilitarà un dorsal per corredor. Aquest dorsal es podrà recollir la setmana abans de la cursa per l'entitat UEC de Mataró o bé el mateix dia de la cursa abans del briefing.



No hay comentarios:

Publicar un comentario